Besteld voor 17:00, vandaag verzonden

Hogedruk, volledig op accu

Niet overal waar schoongemaakt moet worden, heb je het gemak van een water- en elektriciteitsaansluiting. Bij Aqua2Go begrijpen we dit en juist daarom zijn we zo trots op onze draadloze machines. Onze innovatieve reinigingsapparaten maken het mogelijk overal moeiteloos en effectief te reinigen zonder gebonden te zijn aan vaste aansluitingen. Aqua2Go biedt je flexibiliteit en mobiliteit.

Effectief en gemakkelijk reinigen

De draadloze machines van Aqua2Go zijn ontworpen om alle uitdagingen van reiniging aan te gaan en leveren prestaties van hoog niveau, waar je ook bent. Dankzij innovatieve technologieën leveren de apparaten krachtige prestaties, waardoor zelfs de meest hardnekkige vuil geen kans krijgt.

Met Aqua2Go geniet je niet alleen van krachtige reinigingsprestaties, maar ook van gemak. De accu-aangedreven machines zijn intuïtief in het gebruik en zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Op deze manier kun jij je reinigingsklussen moeiteloos en stressvrij uitvoeren.

Aqua2Go: al 20 jaar een begrip

Al ruim 20 jaar is Aqua2Go een toonaangevende speler op de markt van reinigingsmachines. Met Helvoirt als thuisbasis, bedient Aqua2Go niet alleen de Nederlandse markt. De  aanwezigheid van Aqua2Go hebben we internationaal uitgebreid. We werken samen met toegewijde distributeurs in landen zoals Oman en Frankrijk om onze producten wereldwijd beschikbaar te maken.

Aqua2Go gelooft in innovatieve oplossingen, duurzame relaties en een voortdurende toewijding aan klanttevredenheid. We horen graag van je bij vragen en opmerkingen!

Draadloos en oplaadbaar

Geen gedoe met ontbrekende stroomaansluitingen. Onze machines zijn volledig draadloos en oplaadbaar. Voorzien van een accu en 12 volt autostekker. Hierdoor zijn ze overal te gebruiken. Thuis, maar ook op de camping of zelfs midden in het bos.

Water aansluiting / Waterreservoir

Met de Aqua2Go machines beschik je over een waterreservoir van 17 tot 21 liter. Hiermee ben je een flinke reinigingsklus de baas zonder dat je over een wateraansluiting hoeft te beschikken. Als dat geen gemak biedt!

Gemakkelijk mee te nemen

Dankzij een innovatief design zijn onze machines volledig mobiel en gemakkelijk te hanteren. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en ook nog eens voorzien van handige opbergmogelijkheden voor de slang en het spuitpistool.